Με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο απάντησε το Ποτάμι στη «μεταγραφή» του πρώην βουλευτή του Κώστα Μπαργιώτα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη κατηγορεί τη Φώφη Γεννηματά ότι «εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν “επιστρέψουμε στα πράγματα”» όπως αναφέρει.

Σχολιάζοντας την συνάντηση Γεννηματά-Μπαργιώτα, μετά την οποία επισημοποιήθηκε η ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή που αποχώρησε πρόσφατα από το Ποτάμι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη τονίζει:

«Σήμερα καταλάβαμε γιατί η κυρία Γεννηματά ήταν απούσα από τη Βουλή στη συζήτηση για την παραπομπή Παπαντωνίου. Είχε δουλειές λόγω μεταγραφικής περιόδου». Και το Ποτάμι προσθέτει την βαριά κατηγορία: «Στις Δημοκρατίες, την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων την καθορίζουν οι πολίτες στις εκλογές. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει άλλη άποψη. Εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν “επιστρέψουμε στα πράγματα”».

Το κόμμα Θεοδωράκη αναφερόμενο στον μεταπηδήσαντα βουλευτή προειδοποιεί:

«Όσο για αυτούς που προδίδουν τους ψηφοφόρους τους, να ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι σκληρή. Ειδικά από αυτούς που έτρεχαν σαν τον Βέγγο για να τους βγάλουν βουλευτές. Ειδικά από αυτούς που πίστεψαν ότι εκπροσωπούν το νέο ακούγοντάς τους να κατακεραυνώνουν «το παλιό, το ΠΑ.ΣΟ.Κ, τη Γεννήματα». Ειδικά από αυτούς που τους έλεγαν τον Σεπτέμβρη «όλοι για έναν και ένας για όλους» χωρίς να τους λένε ότι το ένας για όλους θα ίσχυε μέχρι να πάρουν μια καλή πρόταση μεταγραφής» προσθέτει το Ποτάμι και καταλήγει:

«Υ.Γ. Η τελευταία πρόταση είναι αποσπάσματα σημερινών αναρτήσεων Λαρισαίων. Ένας μακρύς κατάλογος απογοητευμένων πολιτών».

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.