Σε πεδίο ισχυρού επενδυτικού ενδιαφέροντας φαίνεται να εξελίσσεται ο κλάδος των ιδιωτικών κλινικών…, με τη συμφωνία πώλησης του 70% του Metropolitan έναντι περίπου 90 εκατ. ευρώ στο fund CVC Capital Partners να αποτελεί ήδη γεγονός, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Την ίδια στιγμή ασφαλείς πληροφορίες φέρουν τον όμιλο Λάτση να εξετάζει ενδελεχώς τα στοιχεία του Ερρίκος Ντυνάν, προκειμένου μέσω του επενδυτικού του βραχίονα, ο οποίος εδρεύει στην Ελβετία και επενδύει σε κλινικές εκεί, να το εξαγοράσει από τον όμιλο Πειραιώς.

Όσον αφορά το Metropolitan, και ειδικότερα την εταιρεία Περσεύς η οποία το διαχειρίζεται, οι τρεις βασικοί μέτοχοι, ήτοι οι κ.κ. Βασίλης Θεοχαράκης, που είναι και πρόεδρος του Δ.Σ., Περικλής Παναγόπουλος και Δημήτριος Σπυρίδης, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος, έχουν ήδη συμφωνήσει στην πώληση του ποσοστού τους που φτάνει στο περίπου 70%.

Η κλινική Metropolitan διαθέτει 300 κλίνες όλων των ειδικοτήτων, 16 χειρουργικές αίθουσες, δύο μονάδες εντατικής θεραπείας με συνολικά 20 κλίνες και διαγνωστικά εργαστήρια. Στο τέλος του 2015 απασχολούσε σε επίπεδο ομίλου 958 άτομα.

 

arouraios

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.