Το… αργοπορημένο πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο του θρύλου της ποπ, George Michael έδωσε το πράσινο φως στην οικογένεια για να αρχίσει να προετοιμάζει το «τελευταίο αντίο». Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ταφεί δίπλα στη μητέρα του σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο, με το συγκεκριμένο τμήμα δίπλα στον τάφος της να έχει καθαριστεί.

Ο τάφος της Lesley Angold, όπως ήταν το όνομα της μητέρας του, καλυπτόταν στο παρελθόν από φυτά, αλλά τώρα έχει καθαριστεί και διακοσμηθεί με νάρκισσους. Η οικογένεια φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο η κηδεία του να γίνει είτε την Ημέρα της Μητέρας στις 26 Μαρτίου ή κοντά σε αυτή την ημερομηνία, σύμφωνα με τη Sunday Mirror.

Ο τραγουδιστής που πέθανε στα 53 του χρόνια ήταν πολύ κοντά στη μητέρα του και η οικογένειά του πιστεύει πως είναι καλό να ταφεί δίπλα της. Η Lesley πέθανε στα 60 της χρόνια το 1997 μετά από μάχη με τον καρκίνο.



Ο τάφος της Lesley Angold και δίπλα το σημείο όπου θα ταφεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της 

«Η Lesley ήταν όλος ο κόσμος του George Michael οπότε τώρα θα τους βάλουν μαζί. Η μέρα της μητέρας ήταν πάντα πολύ σημαντική για τον Τζορτζ Μάικλ. Την αγαπούσε πολύ και περνούσε πολύ χρόνο στο νεκροταφείο όπου της μιλούσε», δήλωσε πηγή στη Sunday people.

O George Michael, με τους γονείς του 

Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει και στοιχεία από τη διαθήκη του εκλιπόντος. Ο George Michael, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αφήσει την πολυτελή έπαυλή του Highgate στην 55χρονη αδερφή του. Η Melanie Panayiotou πιστεύεται ότι έχει ήδη μετακομίσει στο 10 εκατομμυρίων λιρών σπίτι του τραγουδιστή, ενώ συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την κηδεία του.

Ο τραγουδιστής με την αγαπημένη του αδερφή Melanie 


Η μεγαλύτερη αδερφή του Yioda, 57, φέρεται να παίρνει ένα μεγάλο τμήμα από την περιουσία του που υπολογίζεται στα 105 εκατομμύρια λίρες.«Είχε ξεχωριστό δέσιμο με τη Melanie. Λατρεύει την έπαυλη Highgate, ένα από τα πρώτα σπίτια που αγόρασε. Μοιράστηκαν υπέροχες στιγμές εκεί και ήταν ξεχωριστό μέρος στην καρδιά της. Η Melanie μένει ήδη εκεί ενώ προετοιμάζει την κηδεία», τόνισε πηγή στη The Sun.

 

protothema

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.