Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευχαριστήριο από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών (εικόνες)

3 Μαρτίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Και το φετινό καρναβάλι τελείωσε, αφήνοντας πίσω όμορφες αναμνήσεις, από χορευτικά «ανταμώματα», όπως συνδιοργανώθηκαν από το Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, με πολύ κέφι, συγκινήσεις, και ξεφάντωμα. Πρωτοστάτησαν οι πολίτες, ως μεμονωμένα άτομα, αλλά και ως σύλλογοι και σωματεία, με σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές τους ίδιους, οι οποίοι, σε ένα ξέσπασμα ομαδικής χαράς, έθεσαν τη σφραγίδα της ποιότητας και της ευπρέπειας στην όλη αποκριάτικη εκδήλωση.


Τα χορευτικά Τμήματα Παραδοσιακών χορών του Δήμου, κάθε ηλικίας, όπως ΚΑΠΗ, ενηλίκων και παιδικό, συμμετείχαν στα δρώμενα της «Απουκράς 2017», προσδίδοντας σ’ αυτά ένα ιδιαίτερο «χρώμα», αλλά και αναδεικνύοντας, συγχρόνως, την πλούσια μουσικοχορευτική μας παράδοση.

Ως υπεύθυνη διδασκαλίας των τμημάτων αυτών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, από καρδιάς, τις χορεύτριες και τους χορευτές, που με την καθολική και συντεταγμένη παρουσία τους, δημιούργησαν μια μεγάλη ομάδα, όπου όλοι μαζί, με τις οικογένειες και τους φίλους μας, τον αυθορμητισμό και τη ζωντάνια μας, «αγκαλιάσαμε» ολόψυχα τις προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Ας αποχαιρετήσουμε λοιπόν, με αυτά τα θετικά συναισθήματα, την πιο εύθυμη γιορτή του έτους, και ας ευχηθούμε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.


Για το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών
του Δήμου Γρεβενών
Κατερίνα Προκόβα

This entry was posted on Παρασκευή, 3 Μαρτίου, 2017 at 12:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply