Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι Αμερικανοί το τερμάτισαν: ανοίγουν λίστα γάμου σε πιτσαρία!

12 Φεβρουαρίου, 2017 by Σταματίνα

Αν πιστεύετε ότι η βάση για έναν επιτυχημένο γάμο είναι η αμοιβαία λατρεία για την… πίτσα, η Domino’s έχει καλά νέα: η αλυσίδα ανοίγει πλέον και λίστες γάμου!

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει,δημιούργησε την ιστοσελίδα dominosweddingregistry.com, όπου τα ζευγάρια μπορούν να κάνουν εγγραφή και να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία πιτσο-δώρων. Υπάρχουν πακέτα για τα μπάτσελορ πάρτι, για τη δεξίωση, και φυσικά για την υπόλοιπη ζωή του ζευγαριού, που ανάλογα με τη γενναιοδωρία των φίλων του θα μπορεί να τρώει πίτσες για πολύυυυυυ καιρό.


Όπως σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, «η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και θέλαμε να δώσουμε στα ζευγάρια που έχουν πάθος για την πίτσα την ευκαιρία να αποκτήσουν κάτι που αγαπούν εξίσου. Θέλαμε να διευκολύνουμε τον κόσμο να ζητήσει και να λάβει κάτι που θα του φανεί πραγματικά χρήσιμο».

 

koolnews

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, 2017 at 16:11 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply