Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανδρέας Πάτσης στον Star-fm 9 33: «Τα Γρεβενά πρέπει να έχουν τη θέση που τους αξίζει» … (audio)

8 Φεβρουαρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

«Οι αποφάσεις είναι για να ανατρέπονται» …

Την άποψη του έγκριτου Γρεβενιώτη νομικού, που παρακολουθεί από κοντά τα τεκταινόμενα στα Γρεβενά, Ανδρέα Πάτση, αναζήτησε την Τετάρτη (8-2) ο Star- fm 9 33, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της συγχώνευσης της Εφορίας Αρχαιοτήτων Γρεβενών με την Εφορία Αρχαιοτήτων Κοζάνης.

«Τα Γρεβενά πρέπει να έχουν τη θέση που τους αξίζει και όχι χαριστικά»… ανέφερε ο κ.Πάτση και διερωτήθηκε:
«Γιατί δεν υπολογίζουν τον Νομό Γρεβενών»;
«Γιατί τα Γρεβενά να είναι το…αποπαίδι και να αντιμετωπίζονται με τέτοια απαξίωση»;
«Η απαξίωση του Νομού δεν είναι θέμα Κυβέρνησης αλλά έχει να κάνει με το ειδικό βάρος των ανθρώπων που ηγήθηκαν και ηγούνται στα Γρεβενά, οι οποίοι δεν μπορούν να επιβάλλουν αυτό που πρέπει στην κεντρική εξουσία» συμπλήρωσε, ενώ του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως για την συγχώνευση που διαβουλεύεται το Υπουργείο Πολιτισμού δεν ερωτήθηκε ο τοπικός Βουλευτής, για να καταλήξει λέγοντας: «Οι αποφάσεις είναι για να ανατρέπονται, τίποτα δεν χάνεται» …


Αρχείο mp3

This entry was posted on Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2017 at 12:09 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply