Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έκπληκτος ακόμα και ο Ντάισελμπλουμ με τη «σκληρότητα» της έκθεσης του ΔΝΤ

8 Φεβρουαρίου, 2017 by Σταματίνα

Ο Ολλανδός αξιωματούχος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει…
ξεπερασμένη την έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα, σημειώνοντας μάλιστα πως η χώρα τα πηγαίνει καλύτερα από τις εκτιμήσεις του Ταμείου.

«Η έκθεση του ΔΝΤ είναι ξεπερασμένη» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Eurogroup, σύμφωνα με το Reuters, ενώ, όπως εξήγησε, η «σκληρότητα» της έκθεσης του προκαλεί έκπληξη.

Σε ό,τι αφορά, ωστόσο, το σκέλος των μεταρρυθμίσεων, ο Ντάισελμπλουμ δηλώνει πως συμφωνεί με τη θέση του ΔΝΤ πως η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερες μεταρρυθμίσεις.

«Το ΔΝΤ εξακολουθεί να ζητά περισσότερες μεταρρυθμίσεις και μεγαλύτερη ελάφρυνση του ελληνικού χρέους» σημείωσε ο πρόεδρος Eurogroup.

«Έχουμε ήδη προχωρήσει σε μερική ελάφρυνση του χρέους και αν απαιτηθεί επιπλέον και η Ελλάδα συνεχίσει σε εποικοδομητικό δρόμο, τότε θα κάνουμε περισσότερα» τόνισε, τέλος.

 

koolnews

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2017 at 13:08 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply