Το Facebook αλλάζει ώστε να κάνει πιο εύκολο στους χρήστες το να κρατούν τις πληροφορίες τους ιδιωτικές και ασφαλείς. Στο πλαίσιο της Data Privacy Day στις 28 Ιανουαρίου, η διάσημη πλατφόρμα κυκλοφόρησε νέα έκδοση της σελίδας «Privacy Basics» για να βοηθήσει τους χρήστες να καταλάβουν πώς να ελέγχουν τις πληροφορίες τους στο Facebook.

Η νέα σελίδα σχεδιάστηκε από την αρχή, με βάση το feedback χρηστών και είναι διαθέσιμη πλέον και για κινητά τηλέφωνα.

Το Facebook συνεργάστηκε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ειδικούς σε θέματα ασφαλείας και άλλους προκειμένου να στήσει την νέα σελίδα, που είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά. Επιπλέον, υπάρχουν 32 οδηγοί σε 44 γλώσσες, με θέματα όπως η προστασία της ιδιωτικής ζωής, διαχείριση του ποιος βλέπει διάφορα μέρη του προφίλ μας και τρόποι για να ενισχύσουμε την ασφάλεια του λογαριασμού μας.
Συχνές ερωτήσεις για το απόρρητο.
Οδηγίες για καλύτερο έλεγχο του λογαριασμού, ακόμη και για το ποιες διαφημίσεις θα εμφανίζονται στα Newsfeed.
Οι χρήστες δεν χρειάζεται να επισκεφθούν τη σελίδα Privacy Basics απευθείας για να δουν το περιεχόμενο και τις αλλαγές, αφού για κάθε δραστηριότητα το Facebook θα «πετάει» σχετικές ειδοποιήσεις. Για παράδειγμα, αν κάποιος χρήστης αλλάξει την ρύθμιση μιας ανάρτησης σε «Δημόσια», θα του βγει ειδοποίηση που θα τον ενημερώνει σχετικά και για τις διάφορες επιλογές που έχει γενικά και τι σημαίνει η καθεμία.

gazzetta

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.