Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || Κοπή δέντρου στην πόλη των Γρεβενών (εικόνες + video)

19 Ιανουαρίου, 2017 by Χρήστος Μίμης

Πολλά προβλήματα άφησαν πίσω τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Τετάρτη τον Νομό Γρεβενών. Δεκάδες χωριά, αλλά και τμήματα της πόλης των Γρεβενών, έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, από πτώσεις δέντρων στα καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας).
Το πρωί της Πέμπτης για μία περίπου ώρα, ολόκληρος ο Νομός Γρεβενών ήταν εκτός δικτύου, μετά από βλάβη που οφείλονταν σύμφωνα με το Star-fm.gr, στην περιοχή της Πτολεμαΐδας.
Για να αποτρέψουν νέες πτώσεις δέντρων, το πρωί της Πέμπτης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, τον ΔΕΔΔΗΕ και την Τροχαία, έκοψαν ένα πεύκο, δίπλα από την πλατεία της Λαχαναγοράς στην πόλη των Γρεβενών, αφού είχε πάρει κλήση και κινδύνευε να πέσει πάνω στα ηλεκτροφόρα καλώδια.
Δείτε:


Εικόνες:This entry was posted on Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, 2017 at 17:50 and is filed under Grevenatv, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply