Νεκρός στο διαμέρισμά του, στην Ηρώδου Αττικού 7, βρέθηκε ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα, Αντρέι Μαλανίν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διπλωμάτης δεν είχε δώσει σημεία ζωής όλη μέρα και τον αναζητούσαν οι συνεργάτες του. Αφού πήγαν σπίτι του και δεν είχαν πάλι καμία απάντηση, ειδοποίησαν την Αστυνομία και εισήλθαν στο διαμέρισμα.

Εκεί βρήκαν νεκρό τον 55χρονο, ενώ τα κλειδιά του σπιτιού ήταν πίσω από την πόρτα, γεγονός που ενισχύει την πιθανότητα ο θάνατός του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι ήταν κανονικά κλειδωμένο, ενώ ο 55χρονος δεν φέρει ίσχνη εγκληματικής ενέργειας. Πηγές της ρωσικής πρεσβείας ανέφεραν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως ο θάνατος του πρόξενου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, αναμένεται το πόρισμα ιατροδικαστή

Ο πρόξενος βρέθηκε στις 17.45′ το απόγευμα. Ενώ στο διαμέρισμά του έχει μεταβεί και κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας. Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Αναμένεται η εξέταση από ιατροδικαστή

Σύμφωνα με ανώτατο Ρώσο διπλωμάτη, η ρωσική πλευρά είναι βέβαιη ότι δεν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από τον θάνατο του Ρώσου πρόξενου στην Αθήνα, καθώς και ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Μάλιστα, ο Ρώσος διπλωμάτης ανέφερε ότι ο πρόξενος ήταν νεκρός από την Κυριακή το βράδυ.

imerisia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.