Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || 18 κτηνίατροι της Ε.Δ.Κ.Ε. * στα Γρεβενά προσφέρουν βοήθεια στα αδέσποτα ζώα (εικόνες + video)

Δεκέμβριος 18th, 2016 by Χρήστος Μίμης

Ανδρέας Πάτσης: «Η συνδρομή όλων μας είναι απαραίτητη» …

Φωτογραφία Κώστας Νικολακόπουλος

Στα Γρεβενά βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο (17 και 18 Δεκεμβρίου) 18 κτηνίατροι της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος όπου

προσέφεραν την βοήθειά τους σε αδέσποτα ζώα που φιλοξενεί ο Δήμος Γρεβενών στις πρώην εγκαταστάσεις των σφαγείων του Δήμου.

Η ομάδα των κτηνιάτρων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του εθελοντικού σωματείου Ιωάννη Μπάτσα, προσκλήθηκε από τον Δήμο Γρεβενών και κατάφερε να διενεργήσει κλινική εξέταση, να εμβολιάσει, να στειρώσει 37 ζώα, να τοποθετήσει microchip και να καταγράψει πολλά ζώα των Γρεβενών.
Ο Πρόεδρος μιλά για τις άρτιες εγκαταστάσεις του φιλοζωικού συλλόγου Γρεβενών που παραχωρήθηκαν από τον Δήμο, για την νομοθεσία αλλά και για τα άγρια ζώα…

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος (Κοινωνικής Μέριμνας) Κώστας Νικολακόπουλος μιλά για τα αδέσποτα:

Ο Αντιδήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους βοηθούν τον Δήμο και ιδιαίτερα τον Γρεβενιώτη νομικό Ανδρέα Πάτση για την προσφορά του σε εμβόλια. Ο ίδιος ο Ανδρέας Πάτσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συνδρομή όλων μας είναι απαραίτητη για να βοηθήσει στην επίλυση ή την μείωση του προβλήματος» …


Δείτε μερικές εικόνες:*Τι είναι η Ε.Δ.Κ.Ε

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η ίδρυση του σωματείου αυτού αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Επιπροσθέτως, το σωματείο στοχεύει και στην ενίσχυση του φιλοζωικού αισθήματος, ευελπιστώντας ότι θα πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται “πληγή” και θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Περισσότερες πληροφορίες στο edke.gr

This entry was posted on Κυριακή, Δεκέμβριος 18th, 2016 at 23:57 and is filed under Grevenatv, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply