Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών πολιορκεί τον Λεβέντη: Πάρε με στην Ενωση Κεντρώων, θα την απογειώσω

Δεκέμβριος 18th, 2016 by Σταματίνα

Ενα απρόσμενο αίτημα δέχθηκε ο Βασίλης Λεβέντης από την πρώην πρωταγωνίστρια σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία του ζήτησε να την πάρει στην Ενωση Κεντρώων.

Μάλιστα του υπόσχεται πως με εκείνη στο κόμμα, η Ενωση Κεντρώων θα παογειωθεί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η νυν τραγουδίστρια Μαρία Αλεξάνδρου θέλει να γίνει βουλευτής με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, τον οποίο συμπαθεί. «Συμπαθώ πολύ τον κύριο Λεβέντη. Είναι ένας γλυκός παππούλης που τα λέει ωραία. Τον έβλεπα και παλιά στις εκπομπές που έκανε και διασκέδαζα. Νομίζω ότι θέλει να κάνει καλό στην Ελλάδα, αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι του κάνουν πόλεμο. Επειδή τον πούλησαν πολλοί βουλευτές του και έφυγαν, έχω να του κάνω την πρόταση να πάρει εμένα! Θέλω να γίνω βουλευτής και το κόμμα του κ. Λεβέντη είναι το καλύτερο. Νομίζω, θα μου ταιριάζει. Με εμένα το κόμμα του θα απογειωθεί! Περιμένω να το σκεφτεί και να μου απαντήσει», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα δεν περιορίζεται σε αυτές τις δηλώσεις, αφού όπως υποστηρίζει μπορεί να λατρεύει το τραγούδι, πιστεύεις όμως ότι ήρθε η ώρα να προσφέρει στη χώρα. «Να δώσω χαρά στους Έλληνες. Και, επιτέλους, να δει ο κόσμος στη Βουλή ωραία και νέα πρόσωπα. Ίσως, αν μπω στην πολιτική, να αναγκάσω πολλούς να παρακολουθούν τις συζητήσεις, γιατί η Βουλή θα ομορφύνει. Σε τελική ανάλυση, είδαμε τι κατάφεραν όλοι που μας κυβέρνησαν. Εγώ τουλάχιστον, ό,τι κάνω το κάνω καλά!».

iefimerida


loading…

This entry was posted on Κυριακή, Δεκέμβριος 18th, 2016 at 23:14 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply