Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε τον σταυρό του και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης

Δεκέμβριος 18th, 2016 by Σταματίνα

Την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης επέλεξε ο Απόστολος Γκλέτσος για να ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για τις περιφερειακές εκλογές του 2019.

Ο δήμαρχος Στυλίδας θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ο συνδυασμός θα έχει το όνομα «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση», ενώ το σλόγκαν του συνδυασμού θα είναι «Η Στερεά στο επίκεντρο».

Η παρουσίαση του συνδυασμού του Απόστολου Γκλέτσου έγινε στην Στυλίδα, παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ ο δήμαρχος τους και πλέον υποψήφιος Περιφερειάρχης απηύθυνε κάλεσμα πανστρατιάς και αφύπνισης έτσι ώστε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να πάει ακόμη ένα βήμα μπροστά.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του διεθνούς δικτύου «Paraction», στέλνοντας έτσι το στίγμα για το τι μπορεί να επιτύχει στο μέλλον για την Περιφέρεια.

 

 

iefimerida.gr


loading…

This entry was posted on Κυριακή, Δεκέμβριος 18th, 2016 at 12:44 and is filed under ΑΣΤΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply