Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στις φυλακές Χίου ο μπον βιβέρ Αλέξανδρος Αγγλούπας

12 Νοεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

agl1234

Στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης προσανατολίζονται δικαστικές και αστυνομικές αρχές στην υπόθεση του κυκλώματος που «ρήμαζε» πολυτελή σπίτια και όχι μόνο, ενώ ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη πρόσωπα που φέρονται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Την ίδια ώρα, ο γνωστός μπον βιβέρ και επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, πήρε το δρόμο για τις φυλακές της Χίου, μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Στην απολογία του, ο νεαρός επιχειρηματίας υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση και πως το κοινωνικό του status δεν θα τού επέτρεπε ποτέ να έχει πάρε δώσε με ανθρώπους της παρανομίας. «Ουδέποτε έκανα παρέες με εγκληματίες στη ζωή μου. Προέρχομαι από μία πολύ σοβαρή οικογένεια, μεγαλωμένος με αρχές, με αυστηρότητα και πολύ αγάπη» είπε στην ανακρίτρια, σημειώνοντας ότι ενδεχόμενη προφυλάκιση του θα σηματοδοτούσε την αρχή για τον εκβιασμό του από κρατουμένους των φυλακών. Για αυτό το λόγο ζήτησε ακόμη και να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι, «πρόταση» όμως που δεν έγινε δεκτή από ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Οσο για τα 3 ρολόγια που βρέθηκαν σπίτι του, «ζήτησε να ερευνηθεί η προέλευση τους από τους νομίμους εκπροσώπους των εταιριών κατασκευής τους στην Ελλάδα, έτσι ώστε να αποδειχθεί ότι κανένα από αυτά δεν έχει χαθεί από την κυριότητα του ιδιοκτήτη τους, χωρίς την συναίνεση τους».

 

iefimerida


loading…

This entry was posted on Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, 2016 at 20:01 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply