Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θυμός Μαρινάκη για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο

Νοέμβριος 2nd, 2016 by Σταματίνα

marinakis1

Εξοργισμένος φέρεται να είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το επιτελείο του μετά τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς καθημερινά περιπλέκεται όλο και περισσότερο η κατάσταση, με αποτέλεσμα η επένδυσή του να είναι αβέβαιη.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, το τοπίο πλέον για τους δυο νέους παίκτες, Μαρινάκη και Σαββίδη έχει γίνει εξαιρετικά θολό, ενώ οι προσπάθειες για τη σύσταση του ΕΣΡ, σε συνδυασμό με την αναβολή της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης να παραχωρήσει προσωρινές βεβαιώσεις καθιστά μετέωρη την επένδυση των επιχειρηματιών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξαντλείται η υπομονή του προέδρου του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι εκτός από την πρώτη δόση που ήδη έχει καταβάλει στο ελληνικό δημόσιο. Ταυτόχρονα, φέρεται να έχει δώσει προκαταβολές αρκετών χιλιάδων ευρώ, για την παραγγελία τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων από τη Νορβηγία, στα συνεργεία για τις εργασίες στα στούντιο της Παιανίας (του Νίνο Ελματζιόγλου), αλλά και για μια σειρά άλλες προετοιμασίες για τη δημιουργία του νέου καναλιού.

Η μόνη δε λύση για τους δύο νέους παίκτες είναι η εξαγορά κάποιου υφιστάμενου καναλιού εθνικής εμβέλειας ή η συνεργασία με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό. Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο Μαρινάκης και Σαββίδης μπορούν να εισέλθουν στην τηλεοπτική αγορά σε αυτή τη φάση.

 

newsbeast


loading…

This entry was posted on Τετάρτη, Νοέμβριος 2nd, 2016 at 23:03 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply