Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έρχονται τα ρομπότ του σεξ που θα κοστίζουν πάνω από 13.000 ευρώ

Νοέμβριος 2nd, 2016 by Σταματίνα

asdjkadgh1

Τα ρομπότ του σεξ με πλήρως… λειτουργικά γεννητικά όργανα αναμένεται να εμφανιστούν στην αγορά μέσα στον επόμενο χρόνο και θα κοστίζουν περισσότερα από 13.000 ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Οι κατασκευαστές λένε ότι η νέα γενιά με τις κούκλες είναι πιθανόν να είναι υπερρεαλιστικές με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε ξαναδεί. Θα έχουν μεταξύ άλλων ενσωματωμένους θερμαντήρες που θα προσφέρουν αληθινή ζεστασιά στο σώμα αλλά και αισθητήρες που μπορούν να αντιδράσουν στην αφή. Τα ρομπότ του σεξ κατασκευάζονται από την Abyss Creations, μια εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια.

asdjkadgh2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ιθύνων νους ανέφερε: «Θέλω οι άνθρωποι να αναπτύξουν στην πραγματικότητα έναν συναισθηματικό δεσμό όχι μόνο με τα ρομπότ, αλλά με τον πραγματικό χαρακτήρα πίσω από αυτά, να αναπτύξουν δηλαδή κάποιο είδος αγάπης γι’ αυτό το ον».

asdjkadgh1

 

 

 

 

 

 

 

Κι αν κάποιοι το βρίσκουν ανατριχιαστικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δώσουν το υψηλό αντίτιμο για να αποκτήσουν μια τέτοια κούκλα σαν συντροφιά. Το τελευταίο διάστημα εξάλλου έχει παρατηρηθεί μια αύξηση στις πωλήσεις της πλαστικής κούκλας ιδιαίτερα στην Κίνα με πολλούς άνδρες να έχουν αντικαταστήσει με αυτές τις πραγματικές συντρόφους.

 

newsbeast


loading…

This entry was posted on Τετάρτη, Νοέμβριος 2nd, 2016 at 23:59 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply