2623460_533_355

Ούτε που το είχε διανοηθεί διευθυντής δημοτικού Σχολείου της Πάτρας, ότι ο αυξημένος αριθμός αριστούχων μαθητών και η επιλογή με κλήρωση των παραστατών, θα έφερνε αντιδράσεις ακόμα και με τις παρεμβάσεις δικηγόρου και αιρετού, από ομάδα γονέων. Όλα ξεκίνησαν όταν διαπίστωσε ότι οι μαθητές που άγγιζαν το 10 ήταν περισσότεροι από 10. Έγινε κλήρωση για αν μην υπάρξει κάποιος παραπονούμενος, αλλά ενώ με τα μικρά παιδιά υπήρξε συνεννόηση, δεν είχε την ίδια τύχη και με γονείς οι οποίοι απειλούσαν θεούς και δαίμονες που τα βλαστάρια τους, δεν ήταν στην πρώτη σειρά αλλά στην δεύτερη, για την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Γονέας επιστράτευσε δικηγόρο που ζήτησε από τον διευθυντή του σχολείου, να ξανασκεφτεί την επιλογή του! Λίγο αργότερα όμως δέχθηκε μέχρι και τηλέφωνο από αιρετό, φίλο άλλης μητέρας, που έκανε συστάσεις, ώστε μαθητής να μπει στην πρώτη σειρά. Μάταια τους εξηγούσε ότι μετά την κλήρωση οι δύο πρώτοι παραστάτες επελέγησαν λόγω καλής σταθερότητας βηματισμού.

Και ενώ την παράνομη της επετείου, όλα κινδύνευαν να τιναχτούν στον αέρα, επενέβησαν πιο ψύχραιμοι κηδεμόνες, που ήταν και η πλειοψηφία, δίνοντας το πράσινο φως, ώστε τα παιδιά να παρελάσουν, όπως είχαν αποφασίσει διεύθυνση και εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου!

 

gazzetta


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.