Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δίκη της Μικρής Άννυ: Ενοχοι ο πατέρας της Σάββας, ο Νικολάι αλλά και η μητέρα της

11 Οκτωβρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

anny

Την ομόφωνη ενοχή των κατηγορουμένων Σάββα και Νικολάι για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στην υπόθεση της μικρής Άννυ. Καταδίκη αποφάσισαν και για τη μητέρα του παιδιού.

Τακτικοί δικαστές και ένορκοι εξέδωσαν πριν λίγο την ετυμηγορία τους επί της ενοχής για τους τέσσερις κατηγορούμενους.

Συγκεκριμένα για τον Σάββα και το Νικολάι αποφασίστηκε ενοχή από το δικαστήριο κρίνοντας ότι δεν υπήρχε συμμετοχή τρίτου άγνωστου δράστη. Παράλληλα ο Σαββας κρίθηκε ενοχος παρανομη οπλοχρησία και για ψευδορκία.

“Πως είμαι ένοχος;” Είπε ο κατηγορούμενος Σάββας μονο για να λαβει την απαντηση του προέδρου: “θα το δείτε στο σκεπτικό της απόφασης όταν συνταχθεί”. Ένοχος κρίθηκε και ο Νικολάεο για παράνομια οπλοχρησία

Αναφορικά με τη μητέρα του 4χρονου κοριτσιού, Δηνήτρηνα Μπορίσοβα, κηρύχθηκε ένοχη για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος (κατά πλειοψηφία). Μειοψήφησαν δύο ενόρκοι και ο πρόεδρος της έδρας που είχαν την αποψη πως θα πρέπεο να αθωωθεί για το κακούργημα της έκθεσης. Παράλληλα κρίθηκε αθώα για την πράξη της ψευδορκίας.

Ένοχος κρίθηκε και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στη Μιχαήλ Βόδα για ψευδορκία.

Αναμένεται πλέον η αποφαση επί των ελαφρυντικών και επί της ποινής.

news247

This entry was posted on Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, 2016 at 17:05 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply