Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

7 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στις συνεντεύξεις για δουλειά

22 Σεπτεμβρίου, 2016 by Σταματίνα

sunenteuxi-douleia-708_0

Τέτοιες εποχές, τέτοια λόγια και όμως σε καιρούς ανταγωνιστικούς, με την προσφορά στα ύψη και την ζήτηση στο ναδίρ, τις ισορροπίες να αλλάζουν και τις συνθήκες, συνήθως, να απέχουν έτη φωτός από το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον οι μικρές λεπτομέρειες, μπορούν να κάνουν την διαφορά στο να πάρετε την θέση που σας ενδιαφέρει ή να χάσετε το χρόνο σας (που το προσπερνάτε) και την δουλειά (που δεν το προσπερνάτε).

Θα πείτε και δικαιολογημένα ότι στις ημέρες μας το job interview είναι είδος προς εξαφάνιση, τα μυστικά και τα tips που καλό θα ήταν να αποφύγετε στην διάρκειά της , ακούγονται ως πολυτέλεια, παρόλα αυτά επειδή η γη συνεχίζει να γυρίζει, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και κάποιος λόγος θα υπάρχει που γίνεται αυτό, όσο πιο ενημερωμένοι είστε τόσο καλύτερα. Έχετε τα προσόντα, υποθέτετε το πλαίσιο ερωτήσεων, γνωρίζετε ( θεωρητικά) όλες τις απαντήσεις, οπλίζεστε με αυτοπεποίθηση, όλα καλά. Καλού κακού ρίξτε και μια ματιά στην λίστα, λίγη extra βοήθεια,( πέραν της τύχης) δεν έβλαψε ποτέ….

Διαβάστε τι πρέπει να αποφύγετε σε μια συνέντευξη και κάντε τη δουλειά δικιά σας, μπαίνοντας στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

 

iefimerida


loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2016 at 19:40 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply