Στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του Α ομίλου – Πολλές εικόνες στο facebook
p9182742
Με το .. δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., η ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών, νικώντας  στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του Α ομίλου, την ομάδα της Α.Ε. Κοζάνης μέσα στην έδρα της.

Οι έφηβοι του Γιάννη Χασιώτη, αν και άργησαν να βρουν τον καλό τους εαυτό, (βρέθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και με 13 πόντους πίσω στο σκορ), αφού είχαν να αντιμετωπίσουν την απουσία του Θανάση Μπαρτζώκα αλλά και τα τρία γρήγορα φάουλ στα πρώτα πέντε λεπτά του Αλέξανδρου Κλωνάρα, κατάφεραν να μειώσουν στο ημίχρονο στους έξι πόντους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα της Κοζάνης ανέβασε ξανά τη διαφορά στους 12 πόντους, όμως στη συνέχεια οι Γρεβενιώτες έφηβοι, έπιασαν εκπληκτική απόδοση χτίζοντας σε μικρό χρονικό διάστημα διαφορά 22 πόντων υπέρ τους με το σκόρ στο 45-67 στο 38 ΄λεπτό, για να φθάσουμε στο τελικό 54-67.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Βαγγέλη Μητρόπουλο που τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους με 5 τρίποντα.

Δεκάλεπτα:10-4, 25-19, 42-46, 54-67.

Διαιτητές: Κατωτικίδης-Σισμάνογλου.

Α.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ:(Σιακαβάρας)
Ράπτης 14(3), Σιακαβάρας 8(2), Λαβαντσιώτης Ε., Χαιτίδης, Ρωσσέτος 21(1), Πλιάκης 2, Κοτζαίτσης, Γιαχνίκας 2, Κωσταρελόπουλος 7(1), Κερατσούς.

Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:(Χασιώτης)
Ζήμπρας 2, Λαφτσίδης 1, Δαδαλής, Πενλίδης 11(3), Μιχαλόπουλος, Μαρκόπουλος 14(3), Βαγγέλη, Νάσιος, Κλωνάρας 9, Ασλανίδης 5, Μητρόπουλος Β. 25(5).

Εικόνες:


 

Περισσότερες εικόνες στο facebook

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.