boyl-88Στα Γρεβενά βρέθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, βουλευτή Καβάλας, πρώην υφυπουργό εργασίας και συντονιστή ΟΔΕ κοινωνικών υποθέσεων και τον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, βουλευτή Ημαθίας και τομεάρχη φορολογικής πολιτικής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λεωνίδα Τεντόγλου, οι βουλευτές μαζί με στελέχη της ΝΟΔΕ επισκέφθηκαν κτηνοτροφικές μονάδες, επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις που επενδύουν σε καινοτόμους και παραγωγικούς τομείς, όπου διεξήχθη ένας εκτεταμένος κοινωνικός διάλογος.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γίνουν ανταποκριτές των πολλαπλών δυσκολιών και προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι κλαδοι της πρωτογενούς παραγωγής και της μεταποίησης σε Γρεβενά και Δεσκάτη.
Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές επισκέψεις στο παράρτημα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά, καθώς και στο Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς.

Στην συνέχεια παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.
Το καλωσόρισμα του Προέδρου και οι δηλώσεις του Νικολάου Παναγιωτόπουλου:

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος:

Απαντήσεις σε ερωτήσεις μας, για την οικονομία και τις (πιθανές) εκλογές:

“Είμαστε ενωμένοι” :

Δείτε εικόνες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

boyl-2 boylboyl-3 boyl-4 boyl-22 boyl-55 boyl-888 boyl-889

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.