Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πέντε οκτάμηνες προσλήψεις στην Περιφέρεια Δυτ.Μακεδονίας – Δείτε ποιες είναι…

31 Αυγούστου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝΣτην απόφαση για πέντε προσλήψεις προχώρησε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Το θέμα έφερε στο σώμα ο εκτελεστικός γραμματέας Παντελής Αργυριάδης, ο οποίος εισηγήθηκε την πρόσληψη πέντε εργαζομένων με σχέση ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών.

Οι θέσεις κατανέμονται: Δύο θέσεις κτηνιάτρων για την Π.Ε. Κοζάνης, μία θέση κτηνιάτρου για την Π.Ε. Γρεβενών, μία θέση οδηγού για την Π.Ε. Καστοριάς και μία θέση Αγρονόμου – Τοπογράφου για την Π.Ε. Φλώρινας.

Ο κ. Αργυριάδης σημείωσε ότι: «η απόφαση του Π.Σ. τον Μάρτιο του 2016 αφορούσε 24 θέσεις που έπρεπε να καλυφτούν, αλλά το ζήτημα εξετάζεται και τυγχάνει της έγκρισης μιας ειδικής επιτροπής η οποία λειτουργεί ήδη από το 2006, στο πλαίσιο του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία εγκρίνει τελικά τις προτάσεις μας. Εγκρίθηκαν πέντε θέσεις, ευελπιστώ ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η οικονομική κατάσταση της χώρας θα επιτρέψει να καλύψουμε κι’ άλλες θέσεις έκτακτου προσωπικού. Θέλω να θυμίσω ότι η κάλυψη της μισθοδοσίας των ανθρώπων αυτών θα γίνει μέσα από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους της Περιφέρειας».

e-ptolemeos


loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2016 at 18:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply