Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έφτασαν οι πρώτοι μετανάστες σε ξενοδοχεία στα Γρεβενά

31 Αυγούστου, 2016 by Χρήστος Μίμης

metanastes podiaΤις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, έφτασαν “επιτέλους για κάποιους” μετανάστες στα Γρεβενά και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο του ορεινού όγκου.

Σε δηλώσεις του στο Star-fm.gr ο ιδιοκτήτης ανέφερε:


Star-fm.gr: Πότε ήρθαν οι μετανάστες και πόσοι είναι;
Ξενοδόχος:  “Ήρθαν στο ξενοδοχείο μου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 86 Σύριοι μετανάστες. Υπάρχουν 41 παιδιά και ανάμεσά τους 18 βρέφη” .

SF: : Που θα μείνουν και μέχρι πότε;
Ξ: Θα μείνουν στο ξενοδοχείο μέχρι να μπορέσουν να προωθηθούν σε κάποια από τις 20 ευρωπαϊκές χώρες που ζήτησαν άσυλο, εκτός από την Αγγλία.

SF: : Διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα; Χρήματα έχουν;
Ξ:  “Διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, έχουν ταυτότητες μαζί τους και το πρώτο πράγμα που ρώτησαν ήταν που είναι οι τράπεζες” .

SF:Θα έρθουν κι άλλοι;
Ξ: Αναμένω σήμερα άλλα 17  άτομα με λεωφορεία, που θα μεταφέρουν και άλλους περίπου 100 μετανάστες σε γειτονικό ξενοδοχείο

SF: Πως τους είδατε; Πως είναι;
Ξ: Είναι ήρεμοι άνθρωποι και αναμένουν το “πράσινο φως” για να φύγουν από την Ελλάδα. Τις επόμενες μέρες θα φύγει μία οικογένεια και δύο παιδιά για την Αθήνα και από εκεί θα “πετάξουν” σε κάποια από τις χώρες που επέλεξαν“.

SF: Τι προβλέπει το “πρόγραμμα” για αύριο; Θα κατεβαίνουν στα Γρεβενά;
Ξ: Αύριο θα κατέβουν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στα Γρεβενά και τις επόμενες μέρες προγραμματίζεται  καθημερινό δρομολόγιο για την πόλη” .

SF: Ευχαριστώ πολύ.Εύχομαι καλή διαμονή, χωρίς προβλήματα.
Ξ: Ευχαριστώ και εγώ. Θέλω να ξέρετε ότι η φιλοξενία μας θα είναι άψογη ” .


loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 31 Αυγούστου, 2016 at 20:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply