IMG_20160516_085451
Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στις περισσότερες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφτηκε τόσο τις ορεινές όσο και τις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες συμμετέχοντας στις κατά τόπους θρησκευτικές- εορταστικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Μεγάλο Σειρήνι, τον Άγιο Γεώργιο, το Δοτσικό, το Μεσολούρι, το Μικρολίβαδο, το Κηπουρειό, τις Κυδωνιές, τα Αηδόνια, τη Ροδιά, το Μέγαρο, την Πηγαδίτσα, τους Μαυραναίους, το Πιστικό, την Κρανιά, τους Αγίους Θεοδώρους, τον Βατόλακκο.

samarina
Τέλος, στις 16 Αυγούστου ο Δήμαρχος παρευρέθηκε στην Σαμαρίνα όπου διοργανώθηκε με λαμπρότητα από το Δήμο και την Τοπική Κοινότητα Σαμαρίνας η εκδήλωση της Μεγάλης Παναγιάς. Ο εορτασμός περιελάμβανε θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγιάς Σαμαρίνας και στην συνέχεια τον καθιερωμένο χορό Τσιάτσιο.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.