ellhnΕπτά από τα εννέα θύματα στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου είναι έφηβοι, ενώ οι 27

τραυματίες του μακελειού, όπως μεταδίδει το TZ, είναι μεταξύ 14 και 21 ετών.

Ανάμεσα στα θύματα, ήταν και ένας 18χρονος Ελληνας μουσουλμάνος από την Ροδόπη, o Χουσεΐν Νταϊτσίκ, ο οποίος έπεσε μπροστά στην αδελφή του για να την σώσει.

Το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε το Σάββατο ήταν ο Zabergja Dijamant, 21χρονος άνδρας από το Κόσοβο. Ο πατέρας του Naim εθεάθη στο mall να αφήνει λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας, κρατώντας στα χέρια φωτογραφία του γιο του.

«Με μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω πως ο γιος μου Dijamant Zabergja, 21, σκοτώθηκε εχθές στο Μόναχο», έγραψε ο Niam στο Facebook.

Το δεύτερο θύμα είναι η Armela Segashi, με τον αδελφό της να πληροφορεί μέσω Facebook για τον θάνατό της, ενώ ενημέρωσε και για ένα ακόμη θύμα την Sabina Sulaj.

«Ενας φίλος μου σκοτώθηκε. Ηταν συμμαθητής μου, ήταν στην χρονιά μου. Παίζαμε μαζί ποδόσφαιρο, έμενε δίπλα στο σπίτι μου. Τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα», λέει ο Shohel Chowdhury για τον φίλο του Gulliano, που πυροβολήθηκε έξω από τα  McDonalds.

Ο Sevda Dag, ο Can Leyla και ο Selcuk Kilic από την Τουρκία ήταν τρία ακόμα άτομα, που σκοτώθηκαν από τον 18χρονο μακελάρη, που η αστυνομία κατονόμασε Ντέιβιντ Σ.

loading…

 iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.