Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανοίγει και το καλοκαίρι το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας: Vasilitsa Mountain Bike Park

22 Ιουλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Εναρξη της θερινής περιόδου το Σάββατο 30 Ιουλίου
basilitsa vsilitsa bike
Οι εργασίες για την υλοποίηση και ολοκλήρωση του Πρώτου Σταδίου κατασκευής, του Πρώτου Ποδηλατικού Πάρκου της Ελλάδας, οδεύουν προς τη λήξη τους!

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την έναρξη του Vasilitsa Mountain Bike Park και σας προσκαλούν στην επίσημη έναρξη της θερινής περιόδου το Σάββατο 30 Ιουλίου.

Μετά από αρκετούς μήνες μελέτης και προετοιμασίας, το Πρώτο Στάδιο του Vasilitsa Mountain Bike Park τίθεται σε λειτουργία, για να δοθεί η δυνατότητα στους λάτρεις της Ορεινής Ποδηλασίας και όχι μόνο, να γνωρίσουν τις διαδρομές μας, την απαράμιλλη ομορφιά της περιοχής μας, καθώς και τον σχεδιασμό του Δεύτερου Σταδίου του Project, που έχει ήδη σχεδιαστεί για το καλοκαίρι του 2017.<

Το Πάρκο στην πρώτη του επαφή με το κοινό θα προσφέρει τρεις επιλογές μονοπατιών: Την αγωνιστική Διαδρομή Κατάβασης (DH track), το υφιστάμενο από προηγούμενες χρονιές αναβαθμισμένο Κόκκινο μονοπάτι (Enduro trail), καθώς και μία Οικογενειακή-Πράσινη Διαδρομή (Family line) για όσους επιθυμούν μια πρώτη γνωριμία με την Ορεινή Ποδηλασία  και την επαφή με το φυσικό περιβάλλον του Βουνού!

From riders to riders
Μετά το κλείσιμο των 2 εναέριων αναβατήρων (Φίλιππος & Μ. Αλέξανδρος) το Σάββατο και την Κυριακή, θα δοθεί η δυνατότητα στους αναβάτες που θα δοκιμάσουν το νέο Mονοπάτι Kατάβασης, το οποίο ξεκινάει από την κορυφή του 2θέσιου αναβατήρα, να ψηφίσουν το πιο αντιπροσωπευτικό όνομα, ανάμεσα από τρεις επιλογές που θα προτείνει η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ιωάννη Μαρίνο για τη συνεισφορά του τα δύο προηγούμενα χρόνια, στον σχεδιασμό και την κατασκευή του πρώτου ποδηλατικού μονοπατιού της Βασιλίτσας, καθώς και τον τοπικό αθλητή μας Δάνη Καραμιχαηλίδη, Πρωταθλητή Ελλάδας Κατάβασης, για την πολύτιμη συνεισφορά του.

Το πρόγραμμα του Διημέρου Έναρξης είναι το εξής:
-Σάββατο 30/7:
10:00 Riding,Riding and Riding!
16:00 Ψηφοφορία ονόματος νέου Mονοπατιού Kατάβασης
17:00 Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας Βλαχοχωρίων στο “Chalet Δίστρατο”
18:00 Party στο “Καταφύγιο V1850” με guest Dj.

 Κυριακή 31/7:
10:00 Riding, Riding and Riding!!
16:00 Ψηφοφορία ονόματος νέου Mονοπατιού Kατάβασης.
To κόστος χρήσης των εναέριων αναβατήρων ανέρχεται στα 10 ευρώ για τους ποδηλάτες και 5 ευρώ στους πεζούς.

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2016 at 22:40 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply