Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Πύρρος Δήμας τεχνικός διευθυντής στην ομοσπονδία άρσης βαρών των ΗΠΑ

19 Ιουλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Νέο ξεκίνημα…

pyros dhmas ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣΟ Πύρρος Δήμας ξεκινά μια νέα καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο χρυσός Ολυμπιονίκης, με ανάρτηση του στο facebook, ανέφερε για τη συνεργασία του με τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία συμφωνήθηκε να ξεκινήσει από το 2017:

«Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της συνεργασίας μου με την Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω την χώρα που κυριαρχεί αθλητικά να κυριαρχήσει και στο άθλημα που αγαπώ.

Ελπίζω να καταφέρω να μεταδώσω το πάθος και την εμπειρία μου σε νεότερους αθλητές και προπονητές. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου απο την USA Weightlifting. Έχουμε ένα κοινό όραμα να πραγματοποιήσουμε».

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ, Φιλ Άντριους καλωσόρισε τον Δήμα δηλώνοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχουμε στην ομάδα μας τον Πύρρο που αποτελεί μια από τις πιο σεβαστές προσωπικότητες παγκοσμίως στο χώρο της άρσης βαρών.

Όχι μόνο λόγω των αθλητικών του επιτευγμάτων, αλλά και για τη συνεισφορά του στο άθλημα γενικότερα. Πιστεύω ότι ο Πύρρος θα μας δώσει τεράστια ώθηση στο τεχνικό κομμάτι και θα μας βοηθήσει να γίνουμε μια από τις κορυφαίες δυνάμεις στον κόσμο».

δολ,αμπε

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 19 Ιουλίου, 2016 at 15:22 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply