Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά My Horizon: ΔΩΡΕΑΝ Παιδικό Σταθμό για τα παιδάκια σας..

19 Ιουλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016-2017”

horyzonΑγαπητοί Γονείς, όσες μητέρες είναι Άνεργες, Αυτοαπασχολούμενες, Μισθωτές ή Αγρότισσες καθώς και όσοι μπαμπάδες έχουν την επιμέλεια των παιδιών τους, δικαιούνται μέσω ΕΣΠΑ και του προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016-2017” ΔΩΡΕΑΝ Παιδικό Σταθμό για τα παιδάκια τους καθώς και δραστηριότητες (πολιτιστικές, αθλητικές, εκπαιδευτικές κλπ) στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης των Γρεβενών για παιδιά 5-12 ετών.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά για πρώτη φορά φέτος και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της eetaa.gr.

Η διάρκεια των αιτήσεων είναι μέχρι τις 29.07.2016, όμως από την προσωπική μου εμπειρία σας λέω να μη το αφήσετε για την τελευταία στιγμή.

Το σύστημα στην πρεμιέρα των αιτήσεων άνοιξε 3 μέρες μετά, οπότε με την υπερφόρτωση των τελευταίων ημερών, είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε με κρεμασμένο σύστημα ξανά, κατά συνέπεια να χάνονται προθεσμίες αλλά και να γίνονται λάθος αιτήσεις.

Ως γραφείο αναλαμβάνουμε την ενημέρωση σας, την ηλεκτρονική υποβολή του φακέλου σας, την εκτύπωση της αίτησης σας, την οργάνωση του φακέλου σας και την αποστολή του με courier σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Για οποιονδήποτε παιδικό σταθμό επιθυμείτε και για όποιο ΚΔΑΠ θέλετε, δημόσιο και ιδιωτικό.

My Horizon, Κ.Ταλιαδούρη 28, 1ος Όροφος (κάτω από το μικροβιολογικό εργαστήριο της Ολυμπίας Νταγκούμα), Γρεβενά, 2462083708 και 6944830599

Πληροφορίες: Μαρία Γεωργίτση

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 19 Ιουλίου, 2016 at 19:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply