Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εξαφάνιση θρίλερ στην Κρήτη – Αναζητούν γυναίκα από το στίγμα του κινητού της

10 Ιουλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης ερευνούν από το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικές αρχές σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στην Κρήτηkrhth ejafanhsh

Συναγερμός σε αστυνομία και ΕΜΑΚ μετά την κλήση της γυναίκας που με κλάματα και σπαστά αγγλικά ζητούσε σε βοήθεια λίγο πριν διακοπεί τελείως η τηλεφωνική επικοινωνία

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που χθες αργά το απόγευμα κάλεσε τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης ανάγκης 112 και ζήτησε βοήθεια.

Η επιχείρηση ωστόσο είναι δύσκολη και επί της ουσίας γίνεται στα τυφλά όπως λένε στις αρχές, καθώς η γυναίκα δεν πρόλαβε να δώσει στοιχεία για την θέση που βρίσκεται ή για το είδος της βοήθειας που χρειάζεται καθώς η τηλεφωνική επικοινωνία διεκόπη.

Το μόνο που γνωρίζουν οι αστυνομικοί και το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που συνδράμει στις έρευνες είναι ότι η γυναίκα πραγματοποίησε την κλήση ενώ βρίσκονταν μεταξύ Σταλίδας και Μοχού.

Η κλήση αναστάτωσε μεταξύ άλλων τις αρχές καθώς από την άλλη γραμμή η γυναίκα έκλαιγε και με σπαστά αγγλικά ζητούσε βοήθεια.

Ελπίδα των αρχών είναι ότι ίσως κάποιοι τουρίστες που διαμένουν μαζί με την αγνοούμενη στο ίδιο ξενοδοχείο και ανήκουν στο ίδιο group, δώσουν κάποια στοιχεία που ενδεχομένως βοηθούσαν στον εντοπισμό της.

Σήμερα οι έρευνες που γίνονται υπό την ευθύνη του αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου, θα επικεντρωθούν στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.

flashnews

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 10 Ιουλίου, 2016 at 09:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply