Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μαρινόπουλος: Ξεκινάμε σχεδιασμό ενός βιώσιμου πλάνου για την εταιρεία

5 Ιουλίου, 2016 by Σταματίνα

marino708_0

Την έναρξη σχεδιασμού ενός βιώσιμου πλάνου για την Μαρινόπουλος Α.Ε. ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η διοίκηση της εταιρείας συζητά με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη με στόχο να επανέλθει το συντομότερο στην κανονικότητα, να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και να διευθετηθούν οι οφειλές προς τους προμηθευτές.

Η ανακοίνωση της Μαρινόπουλος:

«Σε συνέχεια της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, την 1η Ιουλίου 2016, η οποία επιτρέπει την ένταξη της Μαρινόπουλος σε διαδικασία εξυγίανσης, η διοίκηση της εταιρείας διεξάγει ήδη συζητήσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Πραγματοποιούμε κάθε δυνατή προσπάθεια και παραμένουμε προσηλωμένοι στην ανάπτυξη μιας θετικής λύσης το συντομότερο δυνατόν. Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην κανονικότητα διασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας και τη διευθέτηση των οφειλών προς τους προμηθευτές.

Σημειώνεται ότι τα καταστήματα Μαρινόπουλος συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους εργαζομένους και τους προμηθευτές για τη στήριξη τους.

Θα επανέλθουμε με σχετικές ενημερώσεις βάσει των εξελίξεων εντός των επόμενων ημερών».

iefimerida


loading…

This entry was posted on Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2016 at 13:34 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply