Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αλλάζει η διαδικασία αναβάθμισης των Windows 10

2 Ιουλίου, 2016 by Σταματίνα

microsoft-708_2

Αλλαγή πλεύσης σχετικά με την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή στα Windows 10 θα ακολουθήσει η Microsoft, αφού πλέον θα δίνει στους χρήστες την επιλογή να διαλέξουν αν θέλουν ή όχι τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Αφορμή στάθηκε η καταγγελία και τελικώς η αποζημίωση που κατέβαλε σε μια γυναίκα η οποία υποστήριξε πως χάλασε ο υπολογιστής της μετά τη συγκεκριμένη αναβάθμιση.

Η Microsoft τους τελευταίους μήνες θέλησε να επιταχύνει τη μετάβαση προς τα Windows 10, ωστόσο υπήρξαν πολλά παράπονα καθώς οι χρήστες έκλειναν την αυτόματη ειδοποίηση που εμφανιζόταν στο pc τους και έτσι η αναβάθμιση προγραμματιζόταν για αργότερα. Πλέον θα υπάρχει και η επιλογή της απόρριψης για αυτούς που δεν θέλουν να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη αλλαγή.

Τέλος, η Microsoft συνιστά στους χρήστες της να αναβαθμίσουν τα Windows 10, πριν λήξει η δωρεάν προσφορά στις 29 Ιουλίου

iefimerida


loading…

This entry was posted on Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2016 at 13:03 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply