abga-brasta

Η κουζίνα πάντα θα χρειάζεται φαντασία και πρακτικότητα κι όσο περισσότερη διαθέτετε, τόσο πιο εύκολα μπορούν να γίνουν όλα. Τα παρακάτω κόλπα είναι μια αρχή.

Πώς να φτιάξετε τα καλύτερα βραστά αβγά

Κλασικό σνακ, γεμάτο πρωτεΐνη, το βραστό αβγό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, χωρίς παρατράγουδα. Πριν το βάλετε να βράσει, αφήστε το για λίγο κάτω από χλιαρό νερό βρύσης. Στη συνέχεια, αφού βράσει μέσα στο μπρίκι/κατσαρολάκι, κλείστε τη φωτιά και αφήστε το για λίγο ακόμα στο ζεστό νερό να μαγειρεύεται. Η ώρα που θα το αφήσετε, εξαρτάται από το πόσο «σφιχτό» το θέλετε.

Πώς να σερβίρετε το σκληρό παγωτό σας

Κόψτε το με μαχαίρι! Αφού βάλετε πρώτα το κλειστό παγωτό κάτω από τη βρύση για 30 δευτερόλεπτα προκειμένου να μαλακώσει, αφαιρέστε το καπάκι του και αδειάστε το σε ένα πιάτο ή ξύλο κοπής. Κόψτε το με ένα ζεστό ή βρεγμένο μαχαίρι σε μικρά κομμάτια και σερβίρετε, χωρίς να δυσκολευτείτε.

Πώς να φτιάξετε υγιεινές τηγανίτες μήλου

Και μήλο και τηγανίτες σε ένα υγιεινό σνακ, που φτιάχνεται εύκολα: αφαιρέστε τον πυρήνα του μήλου κι έπειτα κόψτε τα σε φέτες. Βουτήξτε τες σε μείγμα τηγανίτας και ψήστε τα. Πασπαλίστε κανέλα και είστε έτοιμοι!

 

clickatlife


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.