Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκδήλωση με θέμα ‘Η εμπειρία από τη συμμετοχή στα προγράμματα Erasmus+ 2016 του ΙΕΚ Γρεβενών’

29 Ιουνίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

erasmoys
Το ΙΕΚ Γρεβενών την τετάρτη 22-6-2016 ώρα 14:30 μμ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑΛ-ΕΚ-ΙΕΚ διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα ‘Η εμπειρία από τη συμμετοχή στα προγράμματα Erasmus+ 2016 του ΙΕΚ Γρεβενών’ .

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό και video από τα 3 προγράμματα που πραγματοποίησε φέτος το ΙΕΚ Γρεβενών στην Ιταλία.

Στο 1ο πρόγραμμα συμμετείχαν 18 σπουδαστές των τμημάτων Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης και Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ του ΙΕΚ Γρεβενών που εκπαιδεύτηκαν μέσω του προγράμματος Erasmus+ για 15 μέρες από τις 10-1 έως 25-1-2016 στις πόλεις Ascoli Piceno και Ρώμη σε ειδικές τεχνικές αναφορικά με τα «χτενίσματα και μακιγιάζ νύφης»

Στο 2ο πρόγραμμα συμμετείχαν 15 καθηγητές του ΙΕΚ Γρεβενών που εκπαιδεύτηκαν σε «καινοτόμους μεθόδους διδασκαλίας μέσω της χρήσης του διαδικτύου» στην Ρώμη της Ιταλίας από 2-5 έως 6-5-2016 .
Στο 3ο πρόγραμμα συμμετείχαν 20 σπουδαστές μαγειρικής του ΙΕΚ Γρεβενών και έγινε στην Ιταλία στην πόλη Ascoli Piceno όπου οι σπουδαστές εκπαιδεύτηκαν στην μεσογειακή διατροφή και Ιταλική κουζίνα σε εστιατόρια της πόλης Ascoli Piceno.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο διευθυντής Τσιουμπέρης Στέργιος και η εκπαιδεύτρια Κριθαριώτη Χρυσούλα καθώς και η σπουδάστρια Δωροθέα Παχτσαλίδου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος κος Πέτρου Χρήστος.

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2016 at 20:23 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply