Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

52χρονος-τέρας: Κρατούσε στο σπίτι του 12 ανήλικα κορίτσια -Πώς το κατάλαβαν οι γείτονες

19 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

monster708

12 κορίτσια ηλικίας από 6 μηνών έως 18 ετών εντοπίστηκαν στο σπίτι ενός ανήλικου άνδρα στην Πενσιλβάνια.

Ο 52χρονος που έχει κατηγορηθεί παλαιότερα για σεξουαλική κακοποίηση σε βάορυς ενός ανήλικου κοριτσιού υποστηρίζει πως είναι ο πατέρας και των 12 κοριτσιών, αλλά σύμφωνα με κατάθεση της 18χρονης, εκείνη είναι η μητέρα των δύο βρέφων και  ο δράστης ο Lee Kaplan.

Η ίδια δήλωσε στις αρχές πως ο δράστης την είχε αγοράσει από τους γονείς της, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και είναι υπό κράτηση.

Από την πλευρά του ο δικαστής David Hecker που έχει αναλάβει την υπόθεση εξήγησε: «Ισχυρίζονται πως είναι γονείς όλων των παιδιών, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως τους πιστεύουμε», υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί ακόμη να προσδιορίσει πόσο χρονικό διάστημα έμεναν τα παιδιά με το δράστη.

Την καταγγελία έκανε γείτονας του, η Jen Bets, η οποία και παρατήρησε ύποπτη δραστηριότητα στο γειτονικό σπίτι και ειδοποίησε τις αρχές, ενώ ο 52χρονος είναι υπό κράτηση.
«Ήταν πολύ νέα για να είναι η γυναίκα του κι εκείνος πολύ μεγάλος για να της κρατά το χέρι» σημείωσε η ίδια στις αρχές. «Αναρωτιόμουν τι έπρεπε να κάνω. Τα κορίτσια έμοιαζαν τρομοκρατημένα» εξήγησε.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμη να εξακριβώσει την ταυτότητα των κοριτσιών, αναφέροντας στα ξένα μέσα: «Το ερευνούμε. Προσπαθούμε να βρούμε στοιχεία για το ποιοι είναι οι πραγματικοί τους γονείς».

iefimerida


loading…

This entry was posted on Κυριακή, 19 Ιουνίου, 2016 at 20:47 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply