Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γαστρονομικό event στην “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” – (εικόνες)

13 Ιουνίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

a2Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, φτάνει προς το τέλος της. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκαν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, κατά τις οποίες το κοινό είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και να συμμετέχει.

Μία από αυτές, ήταν το γαστρονομικό event που διοργανώθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου και από τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού στο stand του Δήμου εντός της Έκθεσης.
Ο διακεκριμένος Γιώργος Καραβαγγέλας, chef στο εξοχικό «Μετόχι» στο Βελβεντό, μαγείρεψε κοτόπουλο με σως ροδάκινου με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από την περιοχή. To event προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι έσπευσαν να δοκιμάσουν την εξαιρετική συνταγή σε ειδικές μερίδες που σερβίρονταν στο stand του Δήμου.

Το event αυτό, αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανάδειξη τόσο των παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων, όσο και της πλούσιας τοπικής κουζίνας, καθώς προκάλεσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι δήλωναν ενθουσιασμένοι.
Το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο οποίος επί ώρες συζητούσε με εκθέτες και επισκέπτες για τις ομορφιές και τις παραγωγικές δυνατότητες του τόπου του.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265, 9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

Δείτε εικόνες:

Από το Γραφείο Τύπου

This entry was posted on Δευτέρα, 13 Ιουνίου, 2016 at 14:46 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply