Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανοιχτός ο Παπανδρέου σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

13 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

papa708_32

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας και με τον ΣΥΡΙΖΑ, με την προϋπόθεση να υπάρξει μια «σωστή προγραμματική βάση».

 

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας και με τον ΣΥΡΙΖΑ, με προϋπόθεση να υπάρξει μια «σωστή προγραμματική βάση».

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι τον ενδιαφέρει η υλοποίηση μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει ένα πρόγραμμα μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών.

Ο κ. Παπανδρέου παρουσίασε την πρότασή του για εθνική συνεννόηση και ζήτησε «να φύγουμε από τις μικροφιλοδοξίες και να δούμε ότι σε αυτή τη χώρα όλοι θα βουλιάξουμε».

Για το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς και αν υπάρχουν προσωπικά προβλήματα, είπε: «Εγώ δεν θα το βάλω σε προσωπική βάση. Μπορεί να υπάρχουν προσωπικά προβλήματα αλλά εγώ δεν κρατάω πικρία. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε: Μπορούμε πάνω σε ένα πρόγραμμα; Δεν είναι θέμα το όνομα ή το ποιος είναι ο άλλος. Μπορεί να υπάρξει ένα πρόγραμμα που θα συμφωνήσουμε γενικότερα, πολιτικές και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας;».

iefimerida


loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 13 Ιουνίου, 2016 at 17:51 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply