Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αλεξιάδης: Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες που έχασαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων

12 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

alexiadis.11.6.708

Η ρύθμιση των 100 δόσεων ισχύει για όσους πολίτες έχουν ενταχθεί σε αυτή, δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης, προσερχόμενος σε αναπτυξιακό συνέδριο, που οργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Αναφερόμενος στους πολίτες που έχουν χάσει αυτή την ρύθμιση, λόγω προβλημάτων, ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι μπορούν με βάση την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών και σε συνεννόηση με τον λογιστή τους, να πάνε και να τακτοποιήσουν το θέμα, ώστε να μην χάσουν την ρύθμιση. «Για τους υπόλοιπους πολίτες, υπάρχει η ρύθμιση των 12 και των 24 δόσεων», συμπλήρωσε.

Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να δηλώσουν τον ένα και ακατάσχετο λογαριασμό, μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα, είτε είναι μόνοι τους είτε είναι συνδικαιούχοι, αφού όπως τόνισε, είναι λάθος να χάνουν χρήματα, επειδή δεν έχουν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Επίσης, κάλεσε τους πολίτες να καταθέσουν έγκαιρα τις φορολογικές τους δηλώσεις, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι «κανονικοί» οι ρυθμοί κατάθεσης των δηλώσεων- περίπου 110.000 την ημέρα- αλλά επεσήμανε ότι πρέπει να αυξηθούν.
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αφορολόγητο, είπε ότι θα κτίζεται με την χρήση πλαστικού χρήματος.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Κυριακή, 12 Ιουνίου, 2016 at 20:08 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply