macedonian_halva708Σε ηλικία 62 ετών άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου.

Ο Αλέξανδρος Χαϊτογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν γιος του Νίκου Χαΐτογλου και αδελφός του Κώστα, με τον οποίο δημιούργησαν τον όμιλο εταιρειών Χαΐτογλου.

Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους της βορειοελλαδικής βιομηχανίας, ναυαρχίδα του οποίου είναι η Χαΐτογλου ΑΒΕΕ που παράγει τον γνωστό «Μακεδονικό Χαλβά».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το seleo.gr, το βράδυ του Σαββάτου κοιμήθηκε κανονικά, αλλά δεν ξύπνησε ποτέ, καθώς, σύμφωνα με την πιθανότερη εκδοχή, τον πρόδωσε η καρδιά του. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη.

Τον Δεκέμβριο του 1995 η απαγωγή του Αλέξανδρου Χαΐτογλου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την καταβολή λύτρων ύψους 260 εκατ. δραχμών. Από τότε απέφευγε επιμελώς τις δημόσιες εμφανίσεις και τις φωτογραφίσεις.

iefimerida

loading…

>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.