Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αναβλήθηκε τελικά η συζήτηση για το προσφυγικό στο Περιφερειακό Συμβούλιο

6 Ιουνίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Περιφερειακό Το είδαμε και αυτό: Αφού, εδώ και αρκετές ημέρες, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης (πλην Μουμουλίδη-Κουρκούτα) ζήτησαν να έρθει σε συζήτηση, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, το μείζον ζήτημα διαχείρισης του προσφυγικού και αφού έγινε, έστω και με το…ζόρι αποδεκτό το αίτημά τους, στη σημερινή συνεδρίαση τελικά δε συζητήθηκε!!!


Ο λόγος ήταν η μεγάλη έκταση που έλαβε τόσο η ερώτηση του Θέμη Μουμουλίδη για το γάλα και τους κτηνοτρόφους, αλλά και η ερώτηση του κ. Δασκαλόπουλου για τη μελέτη του δρόμου Γρεβενών-Δεσκάτης, με την ώρα να περνά και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργο Δακή να ζητά..αναβολή για το προσφυγικό, καθώς είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις, όπως και ο Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος είχε πει νωρίτερα πως στις 6 μ.μ. θα έπρεπε να φύγει.

Να συζητηθεί σήμερα το θέμα πρότειναν Ζεμπιλιάδου-Βήττας, αλλά, τελικά, η παράταξη της συμπολίτευσης συμφώνησε στην αναβολή συζητησης του προσφυγικού για την επόμενη φορά..

Να σημειωθεί πως ο Γ. Δακής πρότεινε η συζητηση να γίνει στα Γρεβενά, κάτι, όμως, που βρήκε αντίθετο τον περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη.

Παναγιώτης Πλιάτσιος

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Ιουνίου, 2016 at 20:09 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply