Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξενοδόχοι: Πλήγμα το κλείσιμο του Ledra-73 ξενοδοχεία έβαλαν «λουκέτο» από το 2011

2 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

jee-ledra-708

«Τεράστιο πλήγμα για το τουριστικό προϊόν της Αθήνας» χαρακτήρισε το κλείσιμο του ξενοδοχείου Ledra, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Τσακίρης.

Από το βήμα της εκδήλωσης του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων για την παρουσίαση μελέτης που αφορά τα μεγέθη της ελληνικής ξενοδοχείας το 2015, ο κ. Τσακίρης, σημείωσε ότι δεν είναι το πρώτο ξενοδοχείο που κλείνει τα τελευταία χρόνια «Ανέρχονται συνολικά σε 73 τα ξενοδοχεία εκείνα που έπαυσαν τη λειτουργία τους από το 2011. Αλλά το ledra ανήκει στα εμβληματικά ξενοδοχεία του προορισμού της Αθήνας και για τον λόγο αυτόν, αυτή η εξέλιξη λυπεί τον ξενοδοχειακό κλάδο» υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ δεν αναφέρθηκε στα αίτια του λουκέτου του ξενοδοχείου, επανέλαβε, ωστόσο, τον κίνδυνο «αφελληνισμού ξενοδοχειακών μονάδων υπό την πίεση των φορολογικών επιβαρύνσεων τους».

iefimerida


loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 2 Ιουνίου, 2016 at 21:48 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply