Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ντυμένοι στα μαύρα βγήκαν στο δελτίο οι δημοσιογράφοι του Mega σε ένδειξη διαμαρτυρίας

1 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

24ωρη απεργία στο Mega

mega-dim-708

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο φαίνεται πως αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων των προηγούμενων μηνών οι δημοσιογράφοι του Mega.

Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων οι δημοσιογράφοι εμφανίστηκαν ντυμένοι στα μαύρα.
Συγκεκριμένα οι Χρήστος Τσιγουρής, Σοφία Δήμτσα,  Γιώργος Παππούς, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου στα live που έκαναν στο δελτίο φορούσαν μαύρα ρούχα, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

Με το τέλος του μεσημεριανού δελτίου οι εργαζόμενοι στο Mega, πραγματοποίησαν γενική συνέλευση για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Αποφάσισαν:
Οι δημοσιογράφοι του MEGA συμμετέχουν στην 24ωρη στάση εργασίας, που κήρυξε το σωματείο τους από τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης για τη μη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα προβάλονται ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, ενώ δεν θα δημοσιεύονται ειδήσεις και στην ιστοσελίδα www.megatv.com/megagegonota

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό “MEGA” και στην ιστοσελίδα “megatv.com” ως εξής:

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου Μαρτίου 2016, των αποδοχών των μηνών Απριλίου και Μαΐου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:

Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.
Την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ.


loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 1 Ιουνίου, 2016 at 18:26 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply