Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ…

27 Μαΐου, 2016 by Χρήστος Μίμης

afissaΑγαπητοί φίλοι, με χαρά σας καλούμε να παρακολουθήσετε την θεατρική μας παράσταση, ‘Η Πεντάμορφη και το Τέρας’ την Κυριακή 29 Μαΐου , ώρα 11:30 το πρωι στο Κέντρο πολιτισμού Δήμου Γρεβενών.

Μια υπέροχη θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους…
σε κείμενο-διασκευή Γλυκερίας Καλαϊτζή και σκηνοθεσία Ελευθερίας Τέτουλα.

Ένα κλασικό αγαπημένο παραμύθι για την φιλία και την αληθινή αγάπη που παραμένει πάντα μοντέρνο και επίκαιρο, μεταφέρεται στην σκηνή και προσφέρει χαρά, γέλιο και συγκίνηση!
Τα βιβλία είναι σαν τα καράβια. Μας ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους εκεί όπου κυβερνάει η καρδιά και οι νόμοι της αγάπης….

Σε αυτόν τον μαγικό κόσμο θα βρεθεί και η Πεντάμορφη, που προσπαθεί επίμονα να λύσει ένα γρίφο: «Σαπιγκίρπ ιανίε οτ Σαρέτ».

Στο μυστηριώδες παλάτι του Τέρατος, όπου όλοι μιλούν σε μια άγνωστη, παράξενη γλώσσα, η Πεντάμορφη θα γνωρίσει την πραγματική αγάπη, θα μάθει τη γλώσσα της καρδιάς και θα βρει επιτέλους τη λύση του γρίφου που θα την κάνει ευτυχισμένη.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Φωτεινή Χριστάκη (Πεντάμορφη), Γιώργος Κάτσιος (Τέρας), Λάνα Σιάφη (κηπουρός), Χαρά Σιάφη (οικονόμος), Φωτεινή Τούση (μαγείρισσα), Γιώργος Κολιούσης (Κάρολος), Ελενη Χριστάκη (Ροδάνθη), Πέγκυ Πατσιούρα (Βικτώρια), Γιώργος Αλημάρας (Ιάκωβος), Μαρία Μαργαρίτη (νεράιδα). Φωτισμός-ήχος: Φώτης Τάμπας

Τιμή εισιτηρίου: 7€ και 5€ ανέργων, πολύτεκνο και φοιτητικό

Το θέατρο είναι μία μορφή τέχνης που βοηθά τα παιδιά να οξύνουν το πνεύμα τους, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Βλέποντας, οι μικροί μαθητές, σημαντικές θεατρικές παραστάσεις έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την τέχνη του θεάτρου ώστε να αποκτήσουν μια δυνατή και ουσιαστική σχέση μ’ αυτό και να αποτελέσουν τη νέα γενιά των θεατών.

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2016 at 16:09 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply