Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Παραδόθηκαν τα πρώτα έξι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ …

25 Μαΐου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Την Παρασκευή αναμένεται στη Κοζάνη ο Π. Πολάκης
asuenoforΠαραδόθηκαν τα πρώτα έξι από τα

δεκατέσσερα ασθενοφόρα που θα εξοπλίσουν το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.
«Η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2010 ολοκληρώνεται με την παραλαβή του νέου κτιρίου, με το σύγχρονο ψηφιακό κέντρο με την ανανέωση του εξοπλισμού ραδιοδικτύου που καλύπτει ολόκληρη της περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας» ανέφερε κατά την παραλαβή των νέων ασθενοφόρων ο διευθυντής του ΕΚΑΒ της 11ης περιφέρειας Κοζάνης Δημήτρης Παπαγγελής.

Η ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη παροχή επείγουσας νοσοκομειακής φροντίδας και όταν ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση τους στο οργανόγραμμα της περιφέρειας «θα έχουμε ένα ΕΚΑΒ με σύγχρονες προδιαγραφές που θα καλύπτει πλήρως τα κέντρα υγείας και τις νοσοκομειακές μονάδες της περιφέρειας» σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιανακίδης.

Την Παρασκευή το απόγευμα αναμένεται στη Κοζάνη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης όπου θα εγκαινιάσει τις νέες εγκαταστήσεις και την άφιξη των υπόλοιπων οκτώ ασθενοφόρων που θα εξοπλίσουν το στόλο του ΕΚΑΒ στην δυτική Μακεδονία.

αμπε 

loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2016 at 17:07 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply