Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θρηνώ για την Αριστερά που ψηφίζει μέτρα που δεν θέλει – Υποδουλώνεται η πατρίδα

21 Μαΐου, 2016 by Σταματίνα

dimaras708

«Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της» είπε στη Βουλη ο συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Γιώργος Δημαράς.

Ο προερχόμενος από τους Οικολόγους, προχώρησε ακόμη περισσότερο: «Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους».

Παραδέχθηκε επίσης ότι «δεν είναι τιμητικό να παραδίδουμε την δημόσια περιουσία άμεσα ή έμμεσα σε ξένα συμφέροντα» και αναρωτήθηκε «πού αλλού γίνεται αυτό;».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την λύπη του για «την τραγική κατάσταση της πατρίδας» για να καταλήξει όμως: «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα αν και δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη προοπτική».

Ο.. θρήνος του βουλευτή δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ξεκίησε από το.. πρώην ειρηνοδικείο της Ανδρίτσαινας, και έφτασε να θρηνεί και για την καταστροφή του… πλανήτη.

Οπως είπε:

«Λυπάμαι για τους βουλευτές που έχουν βολευτεί στα προνόμιά τους και έχουν 2 αστυνομικούς. Θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους ως αποτέλεσμα των εγκληματικών λαθών προηγούμενων κυβερνήσεων. Θρηνώ γιατί  το πρώην ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας μπορεί να βγει στο σφυρί αντί να αξιοποιηθεί ως πολιτιστικό κέντρο (…)Θρηνώ για την καταστροφή του πλανήτη»!
Μάλιστα κατηγόρησε και τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας: «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε. Αυτό είναι κατάντια».

Επιπλέον ο Γ. Δημαράς εξέφρασε την απογοήτευσή του γιατί… «Έλληνες διαφορετικών ομάδων δεν  μπορούν να παρακολουθούν μαζί τους αγώνες ποδοσφαίρου».
Τέλος, σχολιάζοντας βαριές εκφράσεις που ακούστηκαν από βουλευτές της αντιπολίτευσης, όπως «ανθρωπάκια» και «αλητεία» εξέφρασε και πάλι την λύπη του: «Λυπάμαι για την κατάσταση στο κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει αυτογνωσία και αυτοκριτική. Όταν ακούω ύβρεις χωρίς επιχειρήματα. Όταν ακούω λέξεις όπως αλήτης ή αλητεία. Όταν ακούω για βουλευτές ολόκληρων ΚΟ που έχουν προσωπικότητες με ήθος να χαρακτηρίζονται ανθρωπάκια. Ακούστηκε αυτό για ολόκληρη ΚΟ».

iefimerida


loading…

This entry was posted on Σάββατο, 21 Μαΐου, 2016 at 16:03 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply