Το θέμα έχει φτάσει στη δημοτική Αρχή προκειμένου να ληφθούν μέτρα
SKYLIA2
Αγέλη με 10-15 άγρια σκυλιά έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος το τελευταίο διάστημα στην αγροτική περιοχή

«Πλάγια» Τυρνάβου, δίπλα στην πόλη, τα οποία επιτέθηκαν σε αγρότες την ώρα που πήγαιναν στα χωράφια τους.

Προ ημερών άγρια επίθεση υπέστη 72χρονος Τυρναβίτης ο οποίος βρισκόταν στο χωράφι του, όπως αναφέρει το eleftheria.gr. Η αγέλη των σκύλων έφτασε κοντά του, δίχως ο Τυρναβίτης αγρότης να αντιληφθεί την παρουσία τους και τότε αυτά του επιτέθηκαν, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και τον δάγκωσαν σε όλο το σώμα, ακόμα και στο πρόσωπο.

Ο άτυχος αγρότης κατάφερε σερνόμενος να φτάσει μέχρι το αγροτικό αυτοκίνητο και να μπει μέσα σωζόμενος έτσι από βέβαιο θάνατο. Στη συνέχεια παρά τους έντονους πόνους κατάφερε να φτάσει στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου και κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην ίδια περιοχή από την ίδια άγρια αγέλη σκύλων. Αυτή τη φορά επιτέθηκαν στον 48χρονο αγρότη κ. Γιώργο Αλμπάνη ο οποίος επίσης πήγε στο χωράφι του για εργασίες. Η αγέλη των σκύλων τον πλησίασε και στη συνέχεια του επιτέθηκε με δαγκωματιές σε όλο του το σώμα. Μέσα στη μεγάλη του ατυχία ο 48χρονος πρόλαβε να γυρίσει μπρούμυτα στο έδαφος προφυλάσσοντας έτσι το πρόσωπο, τον λαιμό και την κοιλιακή χώρα αποφεύγοντας κι εκείνος βέβαιο θάνατο.

Μετά τα δύο αυτά περιστατικά και τα δεκάδες που καταγγέλλονται από πολίτες του Τυρνάβου για επιθέσεις σκύλων μέσα στην πόλη και κυρίως όταν αυτά βρίσκονται κοντά σε παιδικές χαρές όπου παίζουν μικρά παιδιά, η δημοτική αρχή Τυρνάβου καλεί σε έκτακτη σύσκεψη την ειδική επιτροπή για το θέμα αυτό η οποία και θα πάρει αποφάσεις για την προστασία του πληθυσμού.


760febf9cb2e5cf5f2a835cc5a18a9a2_XL

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.