Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στον αέρα και πάλι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

6 Μαΐου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣΟι ορισμοί των βοηθών διαιτητή για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, προκάλεσαν νέα έκρηξη στις σχέσεις ΕΠΟ-Πολιτείας.

Η κατάσταση αναμένεται να εχει ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι αύριο το μεσημέρι, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στη λακωνική δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

Πληροφορίες αναφέρουν είχε συμφωνηθεί, στο πλευρό του διεθνούς διαιτητή Σιδηρόπουλου, να είναι οι βοηθοί που έχει και στην Ευρώπη, Ευθυμιάδης και Κωσταράς, αλλά ορίστηκαν οι Αλεξέας και Πετρόπουλος.

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 6 Μαΐου, 2016 at 14:42 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply