Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καινούργιου: Η αποκάλυψη για το χωρισμό με τον Σταθοκωστόπουλο και το καρφί στον Γιώργο Σαμαρά

5 Μαΐου, 2016 by Σταματίνα

katken708

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για τα πάντα και κυρίως για τον χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

“Είναι πολύ φυσιολογικό όταν είσαι σε μία μεγάλη σχέση να χωρίσεις. Εντάξει, χώρισα, μετακόμισα, το έμαθε ο κόσμος και μετά έδωσα μια ευκαιρία. Μπορεί αυτή η ευκαιρία να μην βγει, γιατί, όταν το γυαλί σπάσει, δεν ξανακολλάει”, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στην εκπομπή “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε και εξομολογήθηκε: “τι να πω; Ξαναχώρισα; Αν μου βγει κάτι, ακόμα και στην εκπομπή, θα το πω”.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι την πρώτη φορά που χώρισε από τον επιχειρηματία έκλαψε γιατί ένιωσε αδικημένη από κάτι στο οποίο είχε επενδύσει και κατέληξε: “η αγάπη υπάρχει ακόμα, αλλά έχει τελειώσει οριστικά σαν σχέση”.

Η Κατερίνα Καινούργιου εκτός των άλλων έριξε και το “καρφί” της στον πρώην της Γιώργο Σαμαρά. «Δεν είναι μόνο η εικόνα, αλλά και το πακέτο ενός ανθρώπου», σχολίασε.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 5 Μαΐου, 2016 at 21:37 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply