Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός κοριτσιού 3,5 ετών, από την περιοχή του Σκαραμαγκά, την Κυριακή του Πάσχα. Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό είναι σε εξέλιξη, οι γονείς της, με δάκρυα στα μάτια, δεν έκρυψαν την αγωνία τους, ζητώντας βοήθεια από όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε!

Η μικρή Μαρία -Ειρήνη Πρίντεζη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε, γύρω στις 14:40 της Κυριακής του Πάσχα, φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια.

Η οικογένεια βρισκόταν σε μάντρα αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Σχιστού. «Την άφησα για τρία λεπτά από τα μάτια μου. Έπαιζε με τον αδερφό της. Τον ρώτησα “που είναι η Μαρία;”, πήγα εκεί που μου είπε και δεν ήταν», είπε, στο CNN Greece, ο πατέρας της Μαρίας, ενώ η μητέρα της, με δάκρυα στα μάτια, ανέφερε: «φοβάμαι πως, αν την έχουν αρπάξει και της έχουν αλλάξει μαλλιά και ρούχα, πώς θα την βρούμε; Και αυτό που σκέφτομαι συνεχώς είναι ότι τώρα θα κλαίει και θα με ζητάει».

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού συμμετέχουν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, μέλη του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές και μέλη του «Χαμόγελου του Παιδιού», ενώ, σύμφωνα με την μητέρα, εκτός από το σημείο της εξαφάνισης, έλεγχοι θα γίνουν σε παρακείμενα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και καταυλισμούς Ρομά της περιοχής.

Για την εξαφάνιση της μικρής έχει εκδοθεί amber alert. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

XAMOGELO.jpg

star

loading…