Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς είναι σήμερα το αγόρι που ενσάρκωσε τον Ιησού από τη Ναζαρέτ (εικόνες)

1 Μαΐου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΗΘΟΠΟΙΟΣΤο 12χρονο τότε ξανθό αγόρι με τα γαλανά μάτια που ενσάρκωσε τον Χριστό το 1977 στο «Ο Ιησούς Από Τη Ναζαρέτ», σήμερα έχει αλλάξει πολύ.

Γεννημένος το 1965, ο Monet παραμένει άγνωστος σήμερα, καθώς ελάχιστες είναι οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες του που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Mάλιστα, σε fan page που υπάρχει για εκείνον στο Facebook κάποια μέλη υποστηρίζουν ότι ο 49χρονος σήμερα Monet ζει με την σύζυγό του στην Τεργέστη.

Ο Zeffirelli λέγεται ότι είχε γοητευτεί από το βλέμμα του πιτσιρικά και, μάλιστα, προχώρησε σε ένα σκηνοθετικό τερτίπι: για να δημιουργήσει έναν υποσυνείδητο οπτικό μυστικισμό γύρω από τον χαρακτήρα του Ιησού, που θα τον διαφοροποιούσε από τους υπόλοιπους. Τόσο ο Monet, όσο και ο Rober Powell ανοιγοκλείνουν σπάνια τα μάτια τους σε όλη τη διάρκεια του έργου! Για την ακρίβεια, ο πιτσιρικάς Ιησούς ανοιγοκλείνει τα βλέφαρα δύο φορές, ενώ ο Powell μόλις μία…govastileto

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 1 Μαΐου, 2016 at 19:05 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply