palh 6Μια ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση πανελλαδικής εμβέλειας φιλοξένησε το Σάββατο 23 Απριλίου 2016  η Πτολεμαϊδα σε μια γιορτή του αθλητισμού, που παρακολούθησε πολύς κόσμος.

Ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής  Ολυμπιακής Πάλης  που  συνδιοργάνωσαν η Ελληνική  Ομοσπονδία  Πάλης και η ΔΕΗ Α.Ε. ως μέγας χορηγός,  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Εορδαίας, το οποίο διεξήχθη στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαϊδας «Γεώργιος Χαλκίδης».

Υποδεχόμενος τους παρισταμένους , ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης  επισήμανε ότι ο Δήμος δίνει μεγάλη σημασία στη φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων που αναδεικνύουν και τιμούν τον τόπο, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες αθλητές.

Την κήρυξη των αγώνων έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης , συγχαίροντας  όλους τους  συντελεστές της  μεγάλης αυτής διοργάνωσης.


Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Πάλης και Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Θάνος ευχαρίστησε τη ΔΕΗ, την Περιφέρεια και  το Δήμο Εορδαίας  για την αμέριστη συμπαράσταση και υλοποίηση του πρωταθλήματος.

Για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που τιμά την περιοχή έκανε λόγο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΔΕΗ ΑΕ Δημήτρης Καρέλης  τονίζοντας         την καλή  συνεργασία που υπήρξε μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης απένειμε τιμητικές πλακέτες σε όλους τους συνδιοργανωτές.

Το πρωτάθλημα τίμησε με την παρουσία του ο Ολυμπιονίκης  Γεώργιος Ποζίδης , ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Παλαιστικός Σύλλογος Εορδαίας με Προπονητή τον Ολυμπιονίκη Ιορδάνη Κωνσταντινίδη.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.